Beques Daniel Bravo – Convocatòria 2023

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu convoca anualment les Beques Daniel Bravo per a estades curtes a l’estranger amb l’objectiu d’estimular la recerca biomèdica d’alt impacte a Catalunya.

Les Beques van adreçades a investigadors i investigadores que duen a terme recerca bàsica i clínica a Catalunya perquè facin estades de tres a nou mesos en centres de referència internacional en el seu camp, especialment, cardiovascular i tècniques de diagnòstic no invasives. Cada beca té una dotació econòmica bruta de 3.000 euros mensuals, més les despeses de desplaçament.

La selecció de les propostes es realitza a partir d’un rigorós procés d’avaluació, que a més de la qualitat científica de la recerca proposada i la trajectòria del sol·licitant, té en compte si es generarà impacte acadèmic, clínic i social.

.

Resolució convocatòria 2023:

D’acord amb les bases de la convocatòria 2023, les Beques Daniel Bravo s’han concedit als següents investigadors i investigadores:

 

Francesc Canalejo, de l’IQS School of Engineering (Universitat Ramon Llull), farà una estada al Massachusetts Institute of Technology a Cambridge (Estats Units).

Estefanía Martínez-Barrios, de l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu, farà una estada a la Clínica Mayo a Rochester (Estats Units).

Des de 2013 les Beques Daniel Bravo han estat vinculades a més de trenta entitats de prestigi internacional com el Boston Children’s Hospital, l’Erasmus University Medical Center a Roterdam, el Harvard Center for Human Genetic Research and Diabetes, el Karolinska Institute, el Montreal Heart Institute, el Mount Sinai Heart Hospital a Nova York, la University College London, la Universitat de Califòrnia, la Universitat de Columbia, entre d’altres.

Documents relacionats:

 Bases convocatòria 2023
 Nota de premsa

 

Consultes: beques@fundaciodanielbravo.org