Beques Daniel Bravo close up of scientist with tube making test in lab

 

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu concedeix anualment tres beques adreçades als investigadors de Catalunya per fer estades de tres a nou mesos en centres de recerca de prestigi nord-americans i europeus, amb l’objectiu de promoure el desenvolupament de la investigació biomèdica. L’àrea d’interès de la convocatòria 2015 ha estat la recerca cardiovascular.

 

Cada beca té una dotació econòmica bruta de 3.000 euros mensuals, més les despeses de desplaçament.

 

Les sol·licituds són valorades  per un grup d’avaluació amb especialistes aliens a la Fundació  en base a la qualitat científica de la recerca proposada, la trajectòria del sol·licitant, del mentor i el centre actual, i del projecte i la institució de destinació.

• Bases

Resolució convocatòria 2016

 

En la convocatòria 2016, de la qual s’ha fet pública la resolució el dia 27 de juny, s’han concedit les beques als següents investigadors:

 

Dra. Patricia Garcia-Cañadilla, investigadora postdoc del Departament de Tecnologies de la Informació i de les Comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra, que farà una estada a l’Institut de Ciència Cardiovascular i a la Unitat de Morfologia Cardiovascular de l’University College of London (Regne Unit)

Dr. Ignasi Barba, investigador postdoc del Laboratori de Cardiologia Experimental del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR), que s’incorporarà al Departament de Bioquímica de la Universitat de Cambridge (Regne Unit)

Sergi Sayols, investigador predoctoral del Departament d’Epidemiologia i Genètica Cardiovascular de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM), que farà una estada  al Departament d’Epidemiologia de la Universitat d’Alabama a Birmingham (Estats Units).

 

Informació relacionada