Beques Daniel Bravo close up of scientist with tube making test in lab

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu presenta la convocatòria 2017 de les beques adreçades a investigadors que treballin a Catalunya per fer estades curtes, d’un a nou mesos, en centres de recerca de prestigi nord-americans i europeus.

Des del seu inici, l’objectiu principal de les Beques Daniel Bravo és generar una xarxa de col·laboració entre grups de recerca biomèdica d’excel·lència a Catalunya i l’estranger en les àrees següents:

  • Recerca cardiovascular pediàtrica (infants i adolescents)
  • Recerca cardiovascular (adults)

Tal com s’exposa en les bases, la beca ha de permetre l’inici d’un nou projecte de recerca entre els dos grups i que existeixi un pla de col·laboració futur.
Cada beca té una dotació econòmica bruta de 3.000 euros mensuals, més les despeses de desplaçament.
Les sol•licituds seran avaluades per un grup amb especialistes de prestigi aliens a la Fundació en base a la qualitat científica de la recerca proposada i la trajectòria del sol•licitant. També es valorarà el grup actual, el grup de destinació i si l’estada sol•licitada pot permetre iniciar o reforçar una recerca col·laborativa d’alt impacte.

 

Convocatòria 2017

La convocatòria estarà oberta del dia 1 de febrer al 8 de març de 2017. La resolució es farà pública durant el mes d’abril de 2017.

Per poder optar a les beques, els interessats hauran d’ enviar un formulari de sol•licitud online (disponible a partir de l’1 de febrer de 2017) , la carta de recomanació del mentor i la carta d’acceptació del centre on es farà l’estada

Bases de la convocatòria 2017

 

Informació relacionada