Beques Daniel Bravo close up of scientist with tube making test in lab

La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu concedeix anualment tres beques adreçades als investigadors de Catalunya per fer estades de tres a nou mesos en centres de prestigi internacional amb l’objectiu d’impulsar xarxes de col·laboració en recerca biomèdica cardiovascular d’excel·lència entre Catalunya i l’estranger. En la convocatòria 2017, de forma excepcional, s’han concedit quatre beques.

Cada beca té una dotació econòmica bruta de 3.000 euros mensuals, més les despeses de desplaçament.

Les sol•licituds són valorades per un grup d’avaluació amb especialistes aliens a la Fundació en base a la qualitat científica de la recerca proposada, la trajectòria del sol•licitant, del mentor i el centre actual, i del projecte i la institució de destinació.

Bases

Resolució Convocatòria 2017

En la convocatòria 2017, de la qual s’ha fet pública la resolució el dia 3 de maig, s’han concedit les beques als següents investigadors:

Dra. Rosa Suades, investigadora de l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars (ICCC) de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, que farà una estada al Karolinska Institute (Suècia)

Marco Hernández, estudiant de doctorat del Departament de Cardiologia de l’Hospital Clínic de Barcelona, que ha escollit el Rangueil University Hospital de Tolosa (França)

Dra. Anna Garcia-Elias, investigadora del Grup de Recerca Biomèdica de Malalties del Cor de l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques (IMIM), que s’incorporarà al Montreal Heart Institute (Canadà)

Dra. Marta Guasch, investigadora del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), que farà una estada a la Harvard TH Chan School of Public Health

 

Informació relacionada