BECA IMPULS WEBBeca Impuls

En recerca és important disposar de tecnologia d’última generació, però sobretot és imprescindible comptar amb investigadors amb inquietuds per resoldre les preguntes mèdiques que encara no tenen resposta.

Mitjançant la Beca Impuls, la Fundació Privada Daniel Bravo-Andreu vol donar suport a joves científics en el marc de projectes de recerca ambiciosos i ben fonamentats.

La Fundació Privada Daniel Bravo-Andreu ha atorgat una Beca Impuls a un investigador de la Unitat d’Arítmies Pediàtriques de l’Hospital Sant Joan de Déu.

El projecte Identificació, anàlisi i eliminació de canals de conducció per tractar arítmies ventriculars en cardiopatia estructural pediàtrica, de tres anys de durada, ha sigut impulsat per la Dra. Georgia Sarquella Brugada i és dirigit pels Dr. Josep Brugada i Dr. Antonio Berruezo de la Unitat Integrada d’Arítmies Pediàtriques HSJD-Clinic. Els resultats esperats tenen a veure amb una millor identificació dels riscos de mort sobtada infantil, així com millorar el tractament i prevenció dels pacients que hagin presentat arítmies ventriculars.

Amb aquesta aportació, la Fundació Privada Daniel Bravo-Andreu vol ajudar a consolidar les activitats emergents de recerca de la Unitat d’Arítmies on l’Hospital Sant Joan de Déu ha esdevingut un centre de referència amb més de 20 anys d’experiència.